Felix 3D Printers

FELIXprinters logo

De 3D printers van Felix zijn uitermate geschikt voor MKB gebruik. Door de hoge kwaliteit en duurzame is er minder onderhoud nodig en dit alles voor een betaalbare prijs.

 

 

 

Felix bied zelf upgrade's aan voor hun oudere modellen zodat u uw printer altijd van de laatste features kunt voorzien zonder dat u een complete nieuwe moet aanschaffen. De printer is zeer gebruiksvriendelijk en het open design maakt het mogelijk zelf accessoires toe te voegen indien nodig.

 

U kunt bij ons zowel het complete voorgebouwde en geteste model kopen , of de doe het zelf kit waarbij u de printer zelf dient te monteren tijdens dit proces kunt u ons altijd raadplegen voor support.

 

001

De complete kit kunt u bij ons kopen vanaf €1925,00 euro incl BTW , dat is inclusief 0,75Kg Pla (kleur na keuze) en 1 uur persoonlijke begeleiding voor het configureren en installeren van de printer. Op de standaard versie zijn nog diverse upgrade mogelijkheden zoals een dubbele printkop (dual extruder) , LCD module zoals hierboven is afgebeeld.

 

De DIY (do it yourself) kit is bij ons verkrijgbaar vanaf € 1450,00 euro incl BTW , dat is ook inclusief 0,75 Kg Pla ( kleur na keuze) en 2 uur bouw support begeleiding u kunt dan bij ons langs komen voor vragen en of problemen bij de bouw van uw printer.

  

 

De toekomst

De 3D printer is aan een enorme opmars bezig. Over een aantal jaar heeft iedereen hem. Door nu een 3D Printer te kopen geeft u uzelf de kans deze spectaculaire technologie voor het eerst zelf te gebruiken. Erg nuttig en praktisch, dus. Er breekt een nieuwe tijd aan, grijpt u deze kans met beide handen aan? En geef toe, bovendien is het stiekem best wel spannend om gewoon zelf zo’n gave 3D printer in huis te hebben...

021

 

Uiteraard bent u altijd welkom bij ons met welke support vraag dan ook over de bij ons aangekochte Felix printers , ook voor elders aangekochte exemplaren staat we voor u klaar echter hier kan dan wel om een vergoeding gevraagd worden afhankelijk van de geboden diensten.

 

 

Naast de printers kunnen we uiteraard ook de bijbehorende suppplies leveren zoals diverse soorten Fillament (van nederlandse bodem) en onderdelen voor uw Felix printer. Onze eigen technische kan zelfs de printer voor u repareren.

 

Voor verkoop of vragen neem dan contact met ons op.

 

3D printer voor iedereen

Digitale tekeningen omzetten in echte driedimensionale objecten, dat klinkt moeilijker dan het in de praktijk is. De gloednieuwe Felix 3D Printer maakt het mogelijk om in uw eigen huis verschillende objecten te printen die nodig zijn, zonder daarvoor uit huis te hoeven gaan. Met verbluffende precisie, nauwkeurigheid én snelheid weet de printer tal van objecten tevoorschijn te toveren.